Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVIĐENI PROBLEM

Dnevnik prekinut zbog 'havarije u tehnici'. HRT: Ispričavamo se

HRT
Foto: Robert Anić/PIXSELL
22.07.2017.
u 21:19

Urednica Mirjana Posavac najavila je Dnevnik i krenula s emisijom, no tona nije bilo. Trebalo je dobre tri minute dok su HRT-ovci uvidjeli problem i prekinuli emisiju.

Pokraj svih nezgoda koje posljednjih mjeseci muče državnu televiziju samo im se još trebalo dogoditi i da im se pokvari tehnika na početku Dnevnika. A upravo im se to dogodilo večeras, minutu prije 19 sati, točno nakon kraja najave vremenske prognoze, a prije početka Dnevnika.

Urednica Mirjana Posavac najavila je Dnevnik i krenula s emisijom, no tona nije bilo. Trebalo je dobre tri minute dok su HRT-ovci uvidjeli problem i prekinuli emisiju.

No, umjesto da se hitno pusti bilo što iz neke druge režije, pa makar i glazbeni broj, 10 minuta gledali smo logo HRT-a. Tek tada ponovno se javila Mirjana Posavac i rekla kako se "dogodila havarija", te kako sada emitiraju iz studija 5. No, pitamo se koliko je gledatelja do tada prebacilo na Dnevnike drugih TV kuća...

HRT je poslao i službeno priopćenje, u kojem se ispričao gledateljima:

- Hrvatska radiotelevizija (HRT) upućuje ispriku gledateljima zbog prekida u emitiranju večerašnjega središnjeg Dnevnika Hrvatske televizije (HRT – HTV). Zahvaljujući brzoj reakciji mjerodavnih službi te uredničke i tehničke ekipe emisija je u svega nekoliko minuta u cijelosti premještena u studio dnevnih informativnih emisija Četvrtoga programa Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) iz kojega je uspješno nastavljeno njezino emitiranje. Hrvatska radiotelevizija ovom prigodom zahvaljuje svim gledateljima na razumijevanju te svojim zaposlenicima na brzoj reakciji zahvaljujući kojoj je u veoma kratkome roku omogućeno premještanje emisije i njezino daljnje nesmetano emitiranje - stoji u prioćenju.

Ključne riječi

Komentara 73

BO
bojuki1
19:57 22.07.2017.

Tv ne gledam zadnje 3 godine osim neki sportski prijenos (nogomet). Tv kuće RTL, NOVA i HRT prodaju partijsku propagandu i to je negledljivo. Isto je i s 90% portala u Hrvatskoj, samo se partijska propaganda, spinovi i interesne konstrukcijeeee prodaju i svim silama se pokušava utjecati na većinu Hrvata, ali koliko vidim, partijski mediji u Hrvatskoj nemaju baš nekog velikog utjecaja na većinu Hrvata jer njihov SDP gubi i propada. Oni možda imaju utjecaja samo na prosječnog birača sdp koji ima 60+ godina. Jadnije od "naših" medija su samo anketarske agencije koje se još gore sramote u prodaji partijske propagande uoči svakih izbora. Trude se Šprajc, Rašeta, Stanković, Maja Sever, Matija Babić, Ninoslav Pavić, Hanžeković, Tolj i ostala ljevičarska ekipa instalirana u svim medijima utjecati i izmanipulirati većinu Hrvata, ali uzalud vam.

Avatar white socks
white socks
19:41 22.07.2017.

HRT je havarija sam po sebi.

PR
prajdali100
19:42 22.07.2017.

Inace je na HRT prisutna negativna selekcija.Kako je krenulo jos ce Maja Sever uredivati dnevnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije