Dobila šaku u glavu jer je prijetila da će se ubosti nožem

Nasilje
Boris Ščitar
30.12.2009.
u 12:32

Svađa zbog ljubavnih problema izbila je u Leinu stanu. Zaprijetila je da će se ubosti nožem, pa ju je Filip udario šakom u glavu. Od jačine udarca Lea je pala na pod.

SPLIT - Policija je ponovno morala intervenirati zbog ljubavne svađe Lee Obilinović (25) i njezina novog dečka Filipa Mihovilovića (28) iz Klisa. Posvađali su se na Mertojaku ispred Leine kuće u nedjelju rano ujutro. Policiju su o žestokoj svađi oko 1.30 sati obavijestili građani koji su kazali da muškarac na ulici galami i govori kako je istukao djevojku. Policija je Filipa zatekla na mjestu događaja, a Lea je vozilom hitne pomoći odvezena u bolnicu gdje joj je pomoć pružena zbog lakših ozljeda.

Svađa zbog ljubavnih problema izbila je u Leinu stanu. Zaprijetila je da će se ubosti nožem, pa ju je Filip udario šakom u glavu. Od jačine udarca Lea je pala na pod. Nakon pregleda odvedena je na odjel psihijatrije i tamo je zadržana, a ovo joj nije bio prvi ovakav ispad.

Krajem studenoga ona i njezin tadašnji dečko Stevo Kljajić (28) iz Novske osuđeni su na po godinu dana zatvora jer su se u lipnju pijani međusobno izboli nožem u apartmanu na Visu gdje su bili smješteni kao sezonski radnici. Tada je kazala da joj je skupljanje noževa hobi, a Stevu je ubola nožem koji joj je on darovao. Sutkinji su rekli da su se pomirili i da planiraju zajedničku budućnost.

Prije dvije godine u diskoteci u Jelsi nožem u trbuh ubola je mladu Dubrovčanku nakon svađe oko reda za zahod.

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
09:14 31.12.2009.

Koji drznik taj Filip!?. Zasto joj nije dobro nabrusio noz pa joj ga uljudno dao,naravno sa distance. ps. lude zenske

RI
rina
13:31 30.12.2009.

Boze dragi pa ona bolesna. Lei treba jeda dobar PSIHOLOG.

OB
-obrisani-
16:14 30.12.2009.

Nju na psihijatriju, a njega u ring sa profesionalnim bokserom, pa nek onda sakenja koliko mu volja ili mu se dopusti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije