INTERVJU: GABRIJEL DEAK

Dobio sam podršku Fokusa, Zurovec neka razmisli zašto on nije

03.08.2024.
u 21:50

Možda nisam poznat široj javnosti, ali ja sam jedan od idejnih začetnika i osnivača stranke i članovi Fokusa me itekako dobro znaju, kaže kandidat za šefa stranke Gabrijel Deak

Ključne riječi

Komentara 2

EJ
ejStef
13:29 04.08.2024.

Zurovec je dobio podršku građana na izborima. Ne znači li to da bi stranka trebala preispitati svoju politiku i PR? Na ovim izborima su poprilično zeznuli uklopivši se u retoriku pljuvanja po HDZ-u, bez ikakve konstrukcije. Takvih ima hrpa na političkoj sceni...

KT
kako_to
17:51 04.08.2024.

Zato što Zurovec voli samo sebe, on je veći od stranke tako da ga treba izbaciti iz nje pa neka samo voli sebe kao neovisni, bez novaca od stranke.. Takvi ljudi unose razdor gdje god dođu jer misle samo na sebe i žele šefovati svima, e takve stranke nemaju budućnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije