Potraga za milijunašem

Dobitnik 21 milijuna eura još nije preuzeo dobitak

bingo,lutrija,portal
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
24.12.2013.
u 11:15

Za novopečenim bogatašem traga cijela Slovenija, a mnogi misli kako odgađa preuzimanja nagrade jer čeka da se cijela fama smiri

Sretni Slovenac, dobitnik 21-milijunskog Eurojackpota još uvijek se nije javio u Slovensku lutriju i preuzeo svoju nagradu, piše portal 24ur.com.

Za novopečenim bogatašem traga cijela Slovenija, a mnogi misli kako odgađa preuzimanja nagrade jer čeka da se cijela fama smiri kako bi u miru uživao u nagradi. Drugi pak smatraju kako je izgubio dobitni listić ili pak nije ni primijetio da je osvojio dobitak.

Mateja Slamnik iz Slovenske lutrije tvrdi kako su Slovenci inače vrlo brzi kad je riječ o preuzimanju nagrada te se gotovo nikad nije dogodilo da se dobitnik nije javio.

Rok za preuzimanje nagrade istječe 3. ožujka.

>> Sretnica podigla najveći dobitak Eurojackpota u Hrvatskoj!

Komentara 1

RI
ricci
13:18 24.12.2013.

haha,naravno da se nije javio kad je muljaža. dobitnik ne postoji i lova ide u kasu lutrije ili na privatni račun nekog tajkuna .... na sve čemu varaju i lažu,a kamoli nebi na lutriji, porez na naivce,nemožeš pogodit 2 broja,a 2 broja,a kamoli 6

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije