KRIZA U BIH

Dodik rekao Escobaru da Bošnjaci zazivaju rat: 'Vojska neće biti muslimanska'

08.11.2021.
u 20:42

Američki dužnosnik koji je nekada blisko surađivao s Dodikom rekao je da bi on mogao odustati od najavljenih poteza formiranja vlastite vojske, pravosuđa i carine, a sam Dodik ponovio da RS priprema te odluke

Ključne riječi

Komentara 14

DR
dragor
21:17 08.11.2021.

Naravno da Bošnjaci žele da im neko drugi očuva dominaciju,poslušajte to na N1,njegov intervju. Srbi treba da povrate sve ono što im je zagarantovano Dejtonom. Hrvati treba da dobiju svoj entitet. Sva tri naroda treba da imaju ista prava ii ostale manjine. Jugoslavija nije opstala tog sastava pa sumnjam da će preživeti u manjem formatu.

RI
rimac444
22:00 08.11.2021.

Izetbegović mali milošević i njegovi muslimani, vehabije najveći su neprijatelji opstanka države BiH, koja može opstati kao federalna država sa tri republike konstitutivnih naroda.

Avatar southman
southman
10:51 09.11.2021.

Svakome svoje unutar cjelovite BiH. Ili razlaz. Nitko za Bosnom nece proliti suzu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?