PRONAĐEN KRADLJIVACA

Dok je davala govor o 'epidemiji lopovluka': Britanskoj šefici policije ukrali torbicu na konferenciji

Infected Blood inquiry
Foto: Aaron Chown/PRESS ASSOCIATION
1/3
Autori: vecernji.hr, Hina
12.09.2024.
u 16:19

U svom govoru, Johnson je rekla da je Britaniju "zahvatila epidemija asocijalnog ponašanja, lopovluka i krađa u trgovinama''

Britanskoj ministrici policije ukradena je torbica na sastanku viših policijskih časnika u utorak kada je govorila o rastućem problemu krađa, rekao je u četvrtak vladin dužnosnik. Diana Johnson prisustvovala je skupu u središnjoj Engleskoj. Vladin dužnosnik rekao je da su Johnson ukradene stvari na konferenciji, ali nije identificiran nikakav sigurnosni rizik.

U svom govoru, Johnson je rekla da je Britaniju "zahvatila epidemija asocijalnog ponašanja, lopovluka i krađa u trgovinama". Ministarstvo unutarnjih poslova odbilo je komentirati taj slučaj. Policija Warwickshirea priopćila je da istražuje izvješće o krađi torbice u hotelu u kojem se održavala konferencija.

Policija u Warwickshireu naknadno je izvijestila kako je uhitila 56-godišnjeg muškarca kojeg se povezuje s krađom, ali izvan prostorija hotela. Ministarstvo unutarnjih poslova potvrdilo je taokđer da su Johnson ukradene stvari, ali nisu identificirani nikakvi ''sigurnosni rizici''. 

Inače, krađa se dogodila istog dana kada je vlada počela prijevremeno puštati neke zatvorenike kako bi riješila problem prenatrpanosti zatvora u Engleskoj i Walesu, navodi Financial Times. Opterećenje kaznenopravnog sustava pogoršano je izbijanjem nemira u kolovozu.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Nevjerojatni prizori: Razvila se pijavica u Primoštenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije