POLICIJA OTKRILA DETALJE

Srbija muku mučila s hrvatskom provalnicom, pa stala na kraj njoj i kolegici

Beograd: Ispred veleposlanstva Izraela policajac pogođen samostrelom u vrat pucao u napadača i ubio ga
Foto: Borislav Zdrinja/ATA Images/PIXSELL
1/2
06.09.2024.
u 04:11

Policija je tijekom pretresa stanova i drugih prostorija koje su osumnjičene koristile pronašla ukradene predmete, koji su vraćeni vlasnicima.

Hrvatska državljanka (2002) i Francuskinja (1996) osumnjičene su za provale u nekoliko stanova u Beogradu, iz kojih su ukrale novac, nakit i druge dragocjenosti. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu priveli su ih zbog sumnje na počinjenje više kaznenih djela teške krađe, piše Kurir.

Policija je tijekom pretresa stanova i drugih prostorija koje su osumnjičene koristile pronašla ukradene predmete, koji su vraćeni vlasnicima. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i bit će privedene Prvom osnovnom javnom tužiteljstvuu Beogradu uz kaznenu prijavu.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Sava u Beogradu potpuno prekrivena algama, čamci kao da su na livadi

Beograd: Ispred veleposlanstva Izraela policajac pogođen samostrelom u vrat pucao u napadača i ubio ga
1/18

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec4.0
06:40 06.09.2024.

A brišu se komentari koji se "usuđuju" upitati tko su stvarno ta "hrvatska" i "francuska" državljanka! Malo tamnije puti vjerojatno...

MA
Maslac
19:41 05.09.2024.

Tolka vika: *bit ce bolje*, pa 2000DM u mjesecu* kad na kraju idu krasti u SRB ,

UK
ukrajina
19:50 05.09.2024.

Sada će se u Hrvatskoj doći udruge na zadnje noge !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije