Dokad će dušobrižnici ispred bolnica stigmatizirati i emocionalno ucjenjivati žene?

Zadar: Molitelji ispred Op?e bolnice mole pred relikvijom sv. Ivana Pavla II.
Dino Stanin/PixSell
01.03.2023. u 10:52

Španjolska je lani izglasala zakon koji propisuje zatvorske kazne za maltretiranje pred klinikama koje obavljaju pobačaje, Njemačka upravo najavljuje zakonske mjere. Što čeka Hrvatska?

Ključne riječi

Komentara 23

K
K
11:02 01.03.2023.

ne ometati nikoga .. a najmanje one koji traze svoj put na svijet ;) to je minimum civilizacijske odgovornosti i humanosti koji ocekujemo od (već) rođenih !

DU
Deleted user
11:09 01.03.2023.

Dokle god idete na komadanje fetusa.

DU
Deleted user
11:08 01.03.2023.

Renata, dokad će se uvoziti glazbeni neukus s istoka pod krinkom zabave i kulture a u pozadini je nešto sasvim drugo? Može članak na tu temu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije