knjiga bisera

'Doktorice, pomozite, uginuo mi je muž - figurativno!'

'doktor, doktorica, lijecnik, lijecnica obavezno potpisati photos.com'
photos.com
22.10.2012.
u 16:01

Liječnica Dušanka Stevović Gojgić iz Srbije uknjižila je bisere pacijenata iz svoje 28-godišnje karijere

– Moj muž je uginuo! Nije sasvim, nego figurativno. Ma bio danas kod kardiologa. Radili mu akage, kagebe, koreografiju, sve komplet snimili na DVD. Sada je dobio snimku, kažu da mu je sve dobro, a on samo što je živ – ovo je samo jedan od bisera pacijenata koje je liječnica Dušanka Stevović Gojgić iz Srbije objavila u knjizi "Smijeh kao lijek".

Kako piše Kurir, liječnica sa 28-godišnjim iskustvom dugo je prikupljala i zapisivala zanimljive izjave pacijenata, a sada ih je i objavila. Napominje da svrha ovih priča nije bila da se ikome naruga ili podsmjehuje.

– Željela sam neke događaje zauvijek zapamtiti, pa sam razne smiješne situacije zapisivala, a još češće ih prepričavala kolegama i prijateljima – otkriva dr. Gojgić.

Komentara 1

DA
darling
16:49 22.10.2012.

a jesam se nasmijala :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije