oglasio se

Domovinski pokret protiv imenovanja Maria Naglića na mjesto direktora Plinare istočne Slavonije

Mario Naglić i Damir Dekanić
Branimir Bradarić
03.09.2022.
u 14:02

Predstavljate ozbiljnu ugrozu životu i opstanku stanovništva Vukovarsko - srijemske  županije - ističu iz Domovinskog pokreta.

Nakon imenovanja Maria Naglića za predsjednika Uprave Plinare istočne Slavonije oglasio se Domovinski pokret Vukovarsko - srijemske županije odakle navode kako su zgroženi ali ne i iznenađeni imenovanjem Marija Naglića na mjesto  predsjednika Uprave Plinare. 

-Sve to je na prijedlog predsjednika HDZ-a Vukovarsko - srijemske županije Maria Banožića i njegovih poslušnika u Županijskom odboru HDZ-a. Ovakva odluka je nastavak tragedije koja se provodi u Plinari istočne Slavonije no uvjereni smo i sigurni da postoji samo jedan motiv za ovakvu odluku i ovim imenovanjem, a to je da mogu prikriti i sakriti sve ostale kriminalne radnje koje su se tamo provodile. A tko bi drugi bio savršeno rješenje negoli tajnik Hrvatske demokratske zajednice Vukovarsko - srijemske županije - navode iz Domovinskog pokreta.

Dodaju da uzimajući u obzir i razmatranje bogat CV Maria Naglića vide da je to jedan  svestran čovjek koji se izvrsno snalazi u poslovima od prostornog planiranja i do  distribucije plina.

-Da nije žalosno,bilo bi smiješno!

Stoga, tražimo od svih mjerodavnih i odgovornih institucija da se provedu sve potrebne radnje i istrage kako bi se čim prije zaustavilo daljnje uništenje Plinare istočne Slavonije. A sasvim smo sigurni da se to ovim imenovanjem neće i ne može zaustaviti. Gospodo, možete kako hoćete ali na vašu žalost ne možete dokle hoćete.

Predstavljate ozbiljnu ugrozu životu i opstanku stanovništva Vukovarsko - srijemske  županije - ističu iz Domovinskog pokreta.

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
15:12 03.09.2022.

A kaj je to domovinski pokret?

Avatar Maks:
Maks:
14:09 03.09.2022.

Normalno, Naglić ć e im zatvoriti pipu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije