TEŠKA PROMETNA NESREĆA

DORH o tragediji kod Popovače: Vozačica je prednjim dijelom vozila udarila u dječaka

Popovača: U prometnoj nesreći smrtno je stradalo dijete
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
10.06.2024.
u 16:06

Državno odvjetništvo izdalo je naloge za provođenje dokaznih radnji

Od posljedica prometne nesreće, koja se dogodila oko 10 sati u selu Donja Vlahinička na području grada Popovače, preminulo je dijete. Županijsko državno odvjetništvo iz Siska priopćilo je da je "prema dosad prikupljenim podacima, do prometne nesreće došlo na način da je vozačica osobnog automobila, hrvatska državljanka (1988.), upravljajući osobnim automobilom kolnikom Zagrebačke ulice u smjeru Popovače, prednjim dijelom vozila udarila u dječaka (2017.) koji je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo u Općoj bolnici Dr. Ivo Pedišić u Sisku".

Očevid nesreće provela je dežurna zamjenica državne županijske državne odvjetnice u Sisku, u suradnji s prometnom policijom iz Kutine. Policijska uprava sisačko-moslavačka, u suradnji s državnim odvjetništvom, provodi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće. Državno odvjetništvo izdalo je naloge za provođenje dokaznih radnji, dodaje se u priopćenju.

 

GALERIJA Popovača: U prometnoj nesreći smrtno je stradalo dijete
Popovača: U prometnoj nesreći smrtno je stradalo dijete
1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije