ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Došao joj pijan u stan pa je napao nožem

nož napad nasilje nasilnik
Davor Puklavec/PIXSELL
20.09.2021.
u 12:20

Nakon ispitivanja doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici te mu je određen istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela

Muškarac (62) ispitan je na ODO Velika Gorica jer ga se sumnjiči za pokušaj nanošenje ozljede. Sumnja se da je  13. rujna 2021. u Turopolju, u alkoholiziranom stanju, sa 1.39 promila alkohola zu krvi, došao u stan oštećenice, s kojom je u ljubavnoj vezi.

Prvo ju je verbalno napao, a zatim je  uzeo kuhinjski nož te je nasrnuo na nju zarezavši je nožem ispod pazuha lijeve ruke pri čemu je ona lakše ozlijeđena. Nakon ispitivanja doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici te mu je određen istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije