NOVI PAKET MJERA

Doznajemo: Vlada spašava ZET s najmanje 200 milijuna kuna pomoći, osječkom tramvaju pet

Kvar tramvaja na trgu bana Josipa Jelačića
Sanjin Strukic/Pixsell
05.09.2022.
u 20:56

Novim paketom mjera Vlada će poduprijeti javni prijevoz, koji je i prije isticala kao alternativu za građane zbog poskupljenja goriva. Spominje se i nova isplata energetskog dodatka te potpore za očuvanje radnih mjesta

Ključne riječi

Komentara 37

DQ
Dq
21:42 05.09.2022.

Zet , kao i ostali partijski bankomati, se mogu spasiti samo policijskom akcijom i brzim presudama ekipi koja je bez srama trošila javne novce . Bilo preko javne nabave , ili zapošljavanjem na izmišljene pozicije raznih rodica , rodjaka ili netjaka.

Avatar Cinco
Cinco
22:06 05.09.2022.

ZET je dio zagrebačkog holdinga i ne razumijem zašto bi vlada davala novac toj firmi.

BS
Blue_shirt
22:41 05.09.2022.

Kaj ti je kontrola medija, da je plenky dao bandicu 200m za zet , bio bi naslov "zetoncici" i sl. politicka trgovina... A kad ista love ide za spas T.T. onda je to neophodna podrska zet, javnom prijevozu i slicno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?