Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karlovački ZILIK

Doznali sve o karikaturama, pa im pjevao popularni Sandi Cenov

likovna1
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/4
23.01.2013.
u 12:13

Marina Bauer s djecom je stvarala kombiniranoj tehnici, radili su cvjetove, koje su potom složili u prekrasnu livadu

Rado se odazivam i sudjelujem u ovakvim aktivnostima. Imam dvoje klinaca i posebno sam osjetljiv na najmlađe. Njima je super kada se druže s poznatima, osobama iz medija, a meni zadovoljstvo.

Nemam pojma o crtanju, svoju sam umjetnost usmjerio prema glazbi, ali napravit ću nešto – kazao je poznati hrvatski pjevač Sandi Cenov, koji je svojim dolaskom oduševio sudionike 40. Zimske likovne kolonije u Karlovcu. Uključio se u radionicu toMAgo Marije Igaly. Riječ je o inovativnom postupku stvaranja slike od prirodnih elemenata, odnosno latica biljaka. Osim te jedintvene i popularne tehnike, sudionici ZILIK-a imali su priliku doznati i sve o karikaturama.

 – To je moj način crtanja. Tako radim već trideset, četrdeset godina, ali vi izaberite svoj. Evo, naprimjer Pinokio se zaleti na drvenim sanjkama i raspadne. I to je karikatura – poručio je poznati Srećko Puntarić Felix. On i Milan Lekić Lex svojim su radionicama oduševili sve prisutne. Sjajni radovi nastavli su i kod Marine Bauer, koja je s djecom stvarala u kombiniranoj tehnici. Izrađivali su cvjetove koji su potom složeni u zajedničku livadu.

 – Živo je i jako zanimljivo – rekla je Bauer, koja je prvi puta došla na karlovačku zimsku koloniju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije