DRAMA U MORU

S kruzera u more pao tinejdžer? Potraga kod Dubrovnika još traje

Foto: Ron Sachs/DPA/Marine Traffic
1/2
09.08.2024.
u 12:37

Putnik je navodno upao u more, a na moru su trenutačno brodice koje pomažu pri potrazi

U tijeku je potraga za putnikom koji je pao s kruzera u moru kod Dubrovnika, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik. Radi se o kruzeru Explorer Of The Seas koji je trebao danas u podne stići do Zadra.  Putnik je navodno upao u more kod otočića Jabuka, a na moru su trenutačno brodice koje pomažu pri potrazi.

Posada kruzera već satima kruži i plovi u smjeru sjever-jug akvatorijem gdje je prijavljen nestanak putnika, prenosi Zadarski.hr. U ovom trenutku kruzer se nalazi zapadno od otoka Sveti Andrija i Biševo u viškom arhipelagu, na samom rubu teritorijalnog mora. Prema nekim informacijama putnik je u more pao jutros oko 4 sata.

Nekoliko ljudi koji tvrde da su na tom brodu kažu kako misle da se radi o mlađoj osobi. Planirani put u Zadar, navodi se u objavama, je bio otkazan. 

- Kruzer ima nekoliko lokalnih brodova s obje strane i oko šest brzih spasilačkih čamaca na raspolaganju. Formirana je liniju na moru široku oko dvije milje i polako se pretražuje područje. Nakon više od sedam sati u moru, šanse nisu velike. Ako je osoba pala s dvanaeste palube, gdje je područje ograđeno trakom, udarila bi u more vrlo snažno, što je pad s visine od 25 metara. Postoje glasine da je u pitanju tinejdžer ili mlada odrasla osoba. Moje misli su s obitelji, sigurno su izbezumljeni dok čekaju vijesti - stoji u jednoj objavi.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
13:24 09.08.2024.

Otočić Jabuka kod Dubrovnika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije