INCIDNET U POZNATOJ UVALI

Užasnuo čitateteljicu: Stranac među kupačima ronio s podvodnom puškom

Ronilac
Pixabay
17.07.2024.
u 11:17

Vezano za opisani događaj, poslali smo pisani upit PU splitsko-dalmatinskoj, a odgovor ćemo objaviti po zaprimanju.

Kupače u uvali Plava laguna na Drveniku Velom u utorak je šokirao prizor stranca koji je ronio s podvodnom puškom blizu obale, javila je čitateljica portala Morski.hr. Time je turist prekršio više zakona o sigurnosti ljudi i mora. Incident je čitateljica dojavila redakciji Morskog.hr uz fotografije događaja. Kazala im je da joj je trebalo neko vrijeme da shvati da jedan od ronilaca nosi podvodnu pušku. "Dok nije izvadio na ostima malu hobotnicu, tada sam pukla" dodala je.

Pokušala je ronioca upozoriti da prestane ugrožavati ljude i morski svijet, no bez prevelike koristi. Prema njenim riječima, ronioci su pričali engleski jezik, no kada im se obratila, pravili su se da ništa ne razumiju. Dodala je da su do lagune došli charter brodom, piše Morski i dodaje kako je ribolov nedorasle ribe zabranjen, kao i lov puškom bez dozvole, a naročito među kupačima. Vezano za opisani događaj, poslali smo pisani upit PU splitsko-dalmatinskoj, a odgovor ćemo objaviti po zaprimanju.

VIDEO Nevrijeme stiže do Štrigove

 

Komentara 1

IV
Ico_voljevica
11:52 17.07.2024.

Jedino vi s mora morete pecat bez dozvola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije