'Slijepi putnik'

Drama u avionu: 'Kad su je ugledali putnici u poslovnoj klasi počeli su vrištati i podizati noge'

Zimska svakodnevica u zagrebačkom zoološkom vrtu
Sandra Simunovic/PIXSELL
20.10.2022.
u 23:19

Jedan od putnika uočio je pod nogama zmiju prilikom slijetanja zrakoplova u zračnu luku Newark Liberty.

Putnicima na letu zrakoplova iz Tampe u New York prisjelo je putovanje kad su prilikom dolaska shvatili da je s njima 'slijepi putnik' odnosno zmija.

Jedan od putnika uočio ju je pod nogama prilikom slijetanja zrakoplova u zračnu luku Newark Liberty.

CNN piše kako su policija i operativni djelatnici odmah reagirali te uklonili vrtnu zmiju, a pritom nitko nije ozlijeđen.

Putnik je za News 12 The Bronx, ispričao da su "putnici u poslovnoj klasi počeli vrištati i podizati noge" dok je zrakoplov sletio na pistu.

United Airlines kaže za CNN da su članovi posade zatražili pomoć od službenika zračne luke "nakon što su ih putnici upozorili" na zmiju.

Prema Povjerenstvu za divlje životinje Sjeverne Karoline, razne vrste zmija podvezica često se kolokvijalno nazivaju "vrtnim" zmijama. Riječ je o neotrovnim vrstama koje se često nalaze u vrtovima, gdje pomažu u kontroli štetočina.

Video - Zmije otrovnice u Hrvatskoj: Što učiniti ako vas ugrize?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije