Anonimna dojava

VIDEO Drama u Sarajevu, aerodrom evakuiran, došla je dojava o postavljenoj bombi

Sarajevo: U zračnu luku stigla dojava o postavljenim eksplozivnim napravama
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
25.10.2024.
u 14:13

Nakon zaprimljene anonimne dojave o navodnom postavljanju eksplozivnih naprava na prostoru Međunarodnog aerodroma Sarajevo, nadležne službe su odmah poduzele sve potrebne mjere u skladu s važećim sigurnosnim protokolima. Obavlja se detaljan interventni pregled - stoji u priopćenju aerodroma

Putnici na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu evakuirani su danas nakon što je stigla anonimna dojava o eksplozivnoj napravi. Tamošnji mediji javljaju kako je u tijeku pregled pirotehničara koji će trajati nekoliko sati.

- Nakon zaprimljene anonimne dojave o navodnom postavljanju eksplozivnih naprava na prostoru Međunarodnog aerodroma Sarajevo, nadležne službe su odmah poduzele sve potrebne mjere u skladu s važećim sigurnosnim protokolima. Obavlja se detaljan interventni pregled - stoji u priopćenju aerodroma u koejmu se nastavlja:

- U suradnji s nadležnim sigurnosnim agencijama, osigurana je potpuna sigurnost svih putnika i zaposlenih na aerodromu. Molimo građane za razumijevanje i zahvaljujemo na iskazanom strpljenju. Međunarodni aerodrom Sarajevo nastavit će pratiti situaciju te ćemo sve daljnje informacije pravovremeno komunicirati.

Osim aerodroma, dojavu o bombi dobile su i tri srednje škole u Sarajevu, potvrđeno je za portal Klix. Škole su također evakuirane.

>>FOTO/VIDEO Kaos u Zagrebu: Auto na krovu, promet stoji, vatrogasci na terenu>>

Sarajevo: U zračnu luku stigla dojava o postavljenim eksplozivnim napravama
1/4
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije