zaustavili promet

Drama u Tuzli: Policija blokirala dio grada, traže muškarca koji je pucao iz auta

U prostorije MUP-a Kantona Sarajevo priveden je direktor Federalne uprave policije Vahidin Munjic
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
08.06.2024.
u 22:43

Muškarac je u bijegu navodno oštetio više vozila, prije nego što je napustio svoj automobil

Dramatična situacija odvija se u Tuzli u Bosni i Hercegovini. Policija traga za muškarcem koji je iz nepoznatog razloga u subotu navečer ispalio nekoliko hitaca iz vozila u pokretu.

Prema neslužbenim podacima, doznaje Klix.ba, u naselji Miladije u Tuzli osoba koja je navodno od prije poznata policiji pucala je iz vatrenog oružja. 

Pišu i da je muškarac prilikom bijega oštetio dva automobila prije nego što je svoj sivi Ford ostavio na benzinskoj pumpi i pobjegao pješice. Portal Vijesti.ba doznaje da je policija blokirala zapadni dio Tuzle te pretresaju sva vozila kako bi pronašli bjegunca.

VIDEO PU Sisačko-moslavačka zaplijenila veću količinu oružja, streljiva i eksplozivnih naprava

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije