prevozio 11 ljudi

Drama u zraku: Balon prisilno sletio na jezero, dvoje ozlijeđenih

balon nesreća (1)
Foto: screenshot YouTube
1/3
24.07.2013.
u 21:02

U balonu je u trenutku nesreće bilo 11 osoba, a dvije su prevezene u bolnicu s lakšim ozljedama.

Balon na vrući zrak prisilno je sletio na jezero u gradiću Almere nedaleko Amsterdama u Nizozemskoj, donosi The Telegraph. U balonu je u trenutku nesreće bilo 11 osoba, a dvije su prevezene u bolnicu s lakšim ozljedama.

Amaterska snimka prikazuje kako je košara balona udarila vodu te kako pluta prema obali. Balon je na kraju završio na prometnici. Obalna straža poslala je dva broda na jezero, ali nisu trebali intervenirati jer su ljudi sami izašli iz vode. Uzrok nesreće se istražuje. 

>> Eksplozija na 300 metara: U padu balona poginulo 19 turista

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije