Nesreća

Duga Resa: Radnik pao s dizalice i poginuo

nesreća na radu (1)
Foto: K. Štedul-Fabac/PIXSELL
1/6
29.07.2010.
u 14:26

Radnik je iz montažne košare na dizalici postavljao rasvjetne stupove. Dizalica se prevrnula i on je s visine od 10 metara pao u dvorište trgovačkog centra.

Na gradilištu NTL-a, domaćeg trgovačkog lanca u Dugoj Resi, nešto prije 14 sati poginuo je 27-godišnji radnik koji je pao s dizalice.

Prema prvim informacijama, riječ je o zaposleniku varaždinske tvrtke HBS, a nesreća se dogodila kad se na neravnom terenu prevrnula dizalica na kotačima. Nesretni 27-godišnjak nalazio se u košari dizalice, gdje je radio na postavljanju rasvjetnih stupova oko budućega trgovačkog centra.

Radnik je pao iz montažne košare na dizalici u dvorište trgovačkog centra s visine od 10 metara. Preminuo je na mjestu nesreće.

Trgovački centar u Dugoj Resi trebao je biti otvoren sutra, no svečano otvaranje odgođeno je za drugi tjedan, kako su obavijestili iz uprave NTL-a, zbog tehničkih poteškoća.

Sudeći po prizoru s gradilišta, očito je da radovi nisu bili dovršeni i da se i danas užurbano radilo na uređenju instalacija i okoliša te punjenju prodajnog prostora robom.

Policijski je očevid u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 6

SP
sinovi posavine 102
15:41 29.07.2010.

ni ni cudo ovo je sam niz greski nasih firmi nikakve zastite a jos puno zrtava nas ceka

OB
-obrisani-
16:20 29.07.2010.

O jadno dijete... Duboka sucut njegovoj obitelji.

OB
-obrisani-
16:24 29.07.2010.

možda,da je imao kacigu na glavi ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije