optužbe pljušte

Duspara: Nema više HSP-a, ostali su samo poltroni

'11.03.2011., Ured predsjednika, Pantovcak 241, Zagreb - Predsjednik je odrzao konzultacije s celnicima parlamentarnih stranaka. Danijel Srb, predsjednik HSP-a, dosao je na konzultacije u pratnji Ante
'Goran Stanzl/PIXSELL'
Autori: bk/VLM, sl/VLM
19.02.2012.
u 19:46

Duspara ne želi ujedinjenje, već radi upravo obrnuto! Doveo je do i loma HSP-a u Slavonskom Brodu, odgovara Danijel Srb

– Ne postoji više HSP, to je sada samo grupica poltrona okupljenih oko Ante Đapića i Danijela Srba, ali to neće samo tako završiti. Previše stvarnih pravaša stoji iza mene – poručuje brodski gradonačelnik i donedavni predsjednik Glavnog stana HSP-a Mirko Duspara, koji je u subotu izbačen iz stranke.

On se kandidirao za čelno mjesto stranke, no kada je pokušao ući u središnjicu HSP-a u Zagrebu, zaštitari ga nisu pustili.

– Izbacili su me pod izmišljenim optužbama. Srb je bio svjestan da nema šanse kraj ljudi koji ostvaruju rezultate na terenu pa me je, zajedno s Đapićem, jednostavno isključio. To im nije prvi put da se služe prijevarama i lažima, slično su dobili i prošle unutarstranačke izbore – tvrdi. Nema se namjeru povući iz politike, ni iz pravaštva, već planira okupiti sve rascjepkane stranke u jednu.

– Đapić je napokon dovršio zadatak koji je dobio od Sanadera, razbio je HSP. No, pravaši će biti još jači. Sjest ćemo svi za stol – kaže. Ne razmišlja o pristupanju nekoj parlamentarnoj stranci, ali vjeruje da će ponuda biti.

– On ne želi ujedinjenje, već radi upravo obrnuto! Doveo je do loma HSP-a u Brodu – odgovara Srb. Oštro demantira Dusparine tvrdnje da konce u stranci vuče Đapić. – Svatko tko ne može naći drugi razlog da mi prigovori, ili kaže da imam ružno prezime ili da konce vuče Đapić – ističe Srb.

On je i jedini kandidat za predsjednika stranke, zbog čega je, kaže, nesretan. – Duspara je isticanjem kandidature pokušao preduhitriti Časni sud i zakomplicirati situaciju. Prijava je protiv njega podnesena prije kandidature – zaključuje.

Komentara 14

Avatar madcap
madcap
20:05 19.02.2012.

Duspara bi trebao ući u HNS. On i Ratko bili bi izvrstan tandem.

BD
boxing day
21:30 19.02.2012.

podrška Hrvatskim mljekarima u borbi protiv stranih vlasnikah rvatskih kompanija koji u suradnji sa vladom RH žele uništiti poljuprivredu u Hrvatskoj. PA GDJE TO IMA DA MINISTARSTVO I VLADA PODRŽAVAJU KOMPANIJU KOJA POLJOPRIVREDNICIMA SMANJUJE CIJENU MLIJEKA...SRAMOTA

Avatar H/S/P
H/S/P
19:55 19.02.2012.

U materinu moran brzo minjati nik..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije