netrpeljivost

Dva brata i supruge zakačili se u vikendici − pucali i prijetili

Nasilje
22.08.2012.
u 10:51

Prve su se posvadile 62-godišnjakinja i druga žena, a poslije su se u sukob uključila i dvojica braće

Dva bračna para. Braća i njihove žene koje su u obitelj ušle udajom. Mali otok u Dalmaciji. Veliki obračun koji je završio kaznenim prijavama. Sukus je to incidenta koji se dogodio u ponedjeljak oko 16 sati na otoku Žirju u Šibensko-kninskoj županiji. 

Svi su ljetovali u zajedničkoj vikendici, a okidač je bila međusobna netrpeljivost. Prve su se zakačile 62-godišnjakinja i druga žena, 48-godišnjakinja. Prijetila je 62-godišnjakinja pa su se u sukob uvukli njezin suprug (64) i njegov brat (51), suprug napadnute žene. 

Stariji brat nasrnuo je na mlađeg koji mu je zaprijetio sjekirom. Osumnjičeni 54-godišnjak zatim je uporabio vatreno oružje, no srećom nitko nije ozlijeđen.

Za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom osumnjičen je 64-godišnjak iz Rijeke, a njegova 62-godišnja supruga za prijetnju.

Svi sudionici sukoba uz optužni su prijedlog dovedeni prekršajnom sucu u Šibeniku, zbog prekršaja iz zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

Komentara 5

DU
Deleted user
11:48 22.08.2012.

Kada Linić uvede porez na imovinu morat će prodati tu vikendicu u bescjenje nekom Švabi ili Nizozemcu pa se neće imati gdje tući...i tko kaže da Linićev porez na imovinu nema i dobrih strana)

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
12:32 22.08.2012.

Hm Sad će malo ljetovati u hladovini, jer im je očito sunce udarilo u glavu.

LO
Louie
23:29 22.08.2012.

E to su prava braca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije