Kome smeta nadbiskup?!

Što se zapravo krije iza dva udara iz Crkve na mons. Dražena Kutlešu: Ni jedna optužba nije istinita

17.08.2024.
u 07:18

Suprotno optužbama, Kutleša se izjasnio protiv rodnih studija, a tvrdnje da nije suspendirao osumnjičenog svećenika demantirala je Splitska nadbiskupija

Komentara 29

LE
Levanto
09:10 17.08.2024.

Stvoreni smo kao muškarci i žene. Sve drugo je protuprirodno.

DI
dino85
09:20 17.08.2024.

Možemo mi vikati na zvijezde, da nekažem ono drugo, jer će me brisati, dok nas odjevaju, šišaju, stajliraju, pedikiraju, oni drugi duginih boja, nema tu spasa. Modna i industrija i njihovi lobisti su smogli toliko novaca, da mogu da radee što hoće, bez izgleda za promjenu a političari koji to provode su samo podužena ruka istih.

LL
lijepa_li si
08:52 17.08.2024.

konačno je crkva digla glas protiv rodne frazeologije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije