prešli granicu

Dvojac pokušao prošvercati 5450 kutija cigareta iz BiH

cigarete,sverc (1)
Marko Mrkonjić/PIXSELL
21.03.2013.
u 15:58

Muškarci su uočeni u mjestu Medov Dolac kako upravljaju s dva vozila marke Golf. Mladić (28) tada je pobjegao u vozilu s nepripadajućim registarskim oznakama. Ono je kasnije pronađeno, a u njemu se nalazilo više od 5450 kutija cigareta

Policijski službenici policijske postaje Imotski dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom kojeg sumnjiče da je 19. ožujka sa, za sada nedostupnim 28-godišnjakom, počinio kazneno djelo nedozvoljene trgovine i izbjegavanja carinskog nadzora. 

Splitska policija potvrdila je da su muškarci uočeni u mjestu Medov Dolac kako upravljaju s dva osobna vozila marke Golf. Mladić (28) tada je pobjegao u vozilu s nepripadajućim registarskim oznakama. Ono je naknadno pronađeno, a u njemu se nalazilo više od 5450 kutija cigareta koje je dvojac, izbjegavajući carinski nadzor, prevezao u RH. Protiv 31-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave za kaznena djela nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, dok se za 28-godišnjakom i dalje traga.

>>Požeška policija zaplijenila preko 100 kilograma duhana

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije