IMA TEŠKE OZLJEDE

Dvojac zatočio i mlatio maloljetnika, dok su ga vozili po gradu iskočio iz auta

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
08.08.2021.
u 10:07

Ozlijeđenom maloljetniku je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen

Velika drama odigrala se u petak u Zagrebu kada su dvojica muškarca zatočila maloljetnika i tukli ga jer im nije htio reći gdje se nalazi osoba koja im je navodno ukrala novac. Dok su ga vozili po gradu, maloljetnik je iskoristio njihovu nepažnju i iskočio iz automobila. 

Kako je priopćila zagrebačka policija, 33-godišnjak i 31-godišnjak držali su maloljetnika zatvorenog u stanu te ga tjerali da im prizna gdje se nalazi osoba koja je 31-godišnjaku navodno ukrala novac. Nakon što su ga mlatili u stanu, natjerali su ga da uđe u auto i odvezli ga do obližnje šume. 

- Odvezli su se do šume na zasad nepoznatoj adresi gdje su izveli oštećenog iz osobnoga automobila i nastavili ga fizički ozljeđivati, sve s ciljem da im kaže gdje se nalazi, odnosno stanuje treća osoba, stoji u priopćenju.

Potom su maloljetnika opet prisilili da uđe u osobni automobili i nastavili ga voziti po gradu. U jednom trenutku maloljetnik je iskoristio njihovu nepažnju tijekom zaustavljanja vozila na Iblerovom trgu te je iskočio van dok su osumnjičene osobe nastavile vožnju.

Ozlijeđenom maloljetniku je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Dan nakon policija je privela dvojac koji je maltetirao maloljetnika, a u stanu 33-godišnjaka pronađene su i dvije plastične vrečice
 s oko 508 grama i 275 grama marihuane.

VIDEO Crno jutro na cestama: Jedna osoba poginula kod Dubrovnika, druga na A3

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Malazan
Malazan
10:24 08.08.2021.

Nema kiselih krastavaca kod dilera. Njima je uvik sezona

DU
Deleted user
10:17 08.08.2021.

Puz sa kucicom puze po livadi i dotakne pua golaca i kaze fuj ti si nekoko mekan!

BE
berija
11:07 08.08.2021.

Volim ove urbane priče, pune humanosti, ljubavi prema bližnjem i životinjama, prirodi općenito. I navodni kriminalci vole posjetiti šume, razgledati urbane cjeline i detalje. Ah, Zagreb...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije