proslava Oluje

Dvojica kazneno prijavljeni zbog paljenja zastave Srbije u Kninu

srpska zastava
Foto: Filip Brala/PIXSELL
15.09.2016.
u 10:08

Policija je utvrdila da su 42-godišnjak i 43-godišnjak 5. kolovoza oko 16 sati u Kninu, u Zvonimirovoj ulici, zapalili zastavu Republike Srbije

Kninska policija podnijela je kaznene prijave protiv dvojice muškaraca zbog paljenja zastave Republike Srbije u Kninu 5. kolovoza, prilikom proslave obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja, i sumnjiči ih za povredu ugleda strane države i međunarodne organizacije.

Kako se navodi u policijskom izvješću, dovršenim kriminalističkim istraživanjem u Policijskoj upravi varaždinskoj, policija je utvrdila da su 42-godišnjak i 43-godišnjak 5. kolovoza oko 16 sati u Kninu, u Zvonimirovoj ulici, zapalili zastavu Republike Srbije.

Protiv muškaraca podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.  

>> Hrvatska odbila primiti notu Srbije zbog paljenja zastave. Kovač: Srbija neka se brine o sebi

>> Ministarstvo branitelja najoštrije osudilo paljenje hrvatske zastave u Vukovaru

Komentara 12

DU
Deleted user
11:37 15.09.2016.

Paljenje zastave i podržavanje istog je odraz elementarnog primitivizma. Puna podrška za kazneni progon. Žalosno je što u "komšiluku" nemamo takav demokratski doseg pa Šešelj mirno pali što god hoće.

SC
schteff
11:38 15.09.2016.

kaznena ??? čudan je taj KZ.

DU
Deleted user
11:44 15.09.2016.

normalno treba nagraditi decke za ciscenje od smeca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije