TRAGEDIJA U SARAJEVU

Džejla (16) umrla nakon stomatološkog zahvata, obitelj šokirala izjava zubara: 'Ne udarajte mi na egzistenciju'

Preminula Džejla
Društvene mreže
16.10.2024.
u 17:17

Oglasio se vlasnik stomatološke ordinacije u kojoj je nakon rutinske operacije zuba preminula 16-godišnja djevojka

Bosna i Hercegovina u šoku je nakon iznenadne smrti Džejle D., 16-godišnjakinje iz Sarajeva. Džejla je preminula nakon komplikacija tijekom stomatološke intervencije, a kako je objavio portal "Avaza", djevojka se liječila u stomatološkoj ordinaciji u vlasništvu doktora H. M.

I dok se čekaju rezultati obdukcije, nakon čega će precizno biti utvrđeno kako i zbog čega je nesretna djevojka preminula, tamošnja javnost šokirana je ponašanjem liječnika. Naime, nakon što su iz Džejline obitelji uputili poziv stomatološkoj ordinaciji, točnije doktoru stomatologu H. M.-u, s druge strane uslijedio je šokantan odgovor. - Ne udarajte mi na egzistenciju - rekao je doktor H. M. na zaprepaštenje članova obitelji, javlja Avaz.

Podsjetimo, o cijelom slučaju obaviješteno je Tužiteljstvo Kantona Sarajevo, koje je pokrenulo istragu kako bi utvrdilo okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda. Djevojka je život izgubila u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) nakon što je pretrpjela teške komplikacije tijekom stomatološkog zahvata u spomenutoj privatnoj ordinaciji.

Danas je održan Džejlin posljednji ispračaj, a njezin otac tim je povodom na Facebooku napisao potresnu poruku. –  Dušo tatina, ljepotice moja, pola moje duše je otišlo s tobom, kao i majkina. Uvijek ćeš nam biti u srcu, volimo te zauvijek – napisao je otac.

VEZANI ČLANCI:

FOTO BBC odabrao 12 najfascinantnijih napuštenih građevina na svijetu. Na popisu i hrvatsko ruglo

Preminula Džejla
1/19
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gyam
Gyam
18:09 16.10.2024.

Ofmaj to neki zubari opravdavaju UPALOM, INFEKCIJOM zuba a to je laž! Naime prije svakog vađenja zuba se radi tzv.ORTOPAN, rendgenska slika čeljusti upravo da se vidi i isključi svaka mogućnost upale, infek cije a ako infekcije ima, daje se antibiotska terapija, nije jedan zubar vam neće vaditi zub pod upalom. Sada se mRNA tehnologija primjenjuje i u stomatološkim anestezijama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije