ANALIZA

Ekonomisti pesimistični: 'Događa se nezapamćen scenarij, ide kriza za krizom, a nas čeka i Euro...

Pixsell/Reuters/Pixabay
24.02.2022.
u 10:04

Vlada je ovaj tjedan objavljenim mjerama ublažila udar na standard, no ekonomist Lovrinčević upozorava da se u Hrvatskoj događa socijalno raslojavanje u korist bogatih te da su vlasnici kapitala u puno boljem položaju. Srednja klasa moći će si, kaže, sve teže priuštiti dobra koja je prije uzimala zdravo za gotovo, primjerice automobil.

Komentara 17

Avatar solinarep
solinarep
10:21 24.02.2022.

Ma ne "IDE" kriza za krizom, nego su krize konstruirane u sklopu globalnog reseta. Covid planirana pandemija i Ruska agresija i s njima povezana inflacija su jedna kriza, a ne 10 kriza! I sve su umjetne, uključujući i tu crnuu "zelenu održivost".

Avatar Brnjo
Brnjo
10:24 24.02.2022.

Čeka nas euro? Čuj ove. Kako stvari trenutno stoje možda nas čeka i rubalj 🤡

Avatar Marko
Marko
13:50 24.02.2022.

Sad će nas namah primiti u Šengen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?