Noćas oko 3 sata

Eksplozija bankomata na Markuševcu, oštećena i trgovina: 'Popucana su sva stakla, šteta je velika'

Eksplozivom raznesen bankomat na Markuševcu
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
12.08.2022.
u 10:40

Jedan dio bankomata odletio je tako visoko u zrak da se zaglavio na obližnjoj lampi ulične rasvjete

Noćas oko 3 sata oštećen je bankomat na Markuševcu u Zagrebu, a zbog eksplozije štete su vidljive i na trgovini koja se pokraj njega nalazi.

– Dućan je dosta uništen iznutra, popucana su sva stakla, a mislim i da je oštećena terasa kafića. Šteta je velika – rekao je za 24sata čitatelj.

Jedan dio bankomata odletio je tako visoko u zrak da se zaglavio na obližnjoj lampi ulične rasvjete. Policija je potvrdila incident te istaknula da je očevid u tijeku. 

– Danas, 12. kolovoza 2022. godine, oko 3 sata na području Maksimira, na Trgu sv. Šimuna izazivanjem eksplozije oštećen je bankomat. Očevid je u tijeku – naveli su.

Foto: Tomislav Miletić / PIXSELL

Pljačke bankomata ove su godine učestale te se oni najčešće dižu u zrak eksplozivima. Ove je godine samo u Zagrebu bilo više od deset takvih incidenata, no oni se događaji i u drugim dijelovima Hrvatske. 

Primjerice, početkom srpnja stanovnike centra Mihovljana, malog i mirnog mjesta u Hrvatskom zagorju, probudila je eksplozija u kojoj je raznesen bankomat. Sredinom lipnja također je oštećen bankomat na području Kaštel Štafilića.

Jedan od posljednjih incidenata bio je prije mjesec dana, 12. srpnja, kada je eksplozija izazvana u Kučerinoj ulici, na zagrebačkoj Trešnjevci. Nepoznati su počinitelji tada oštetili bankomat te poslovni prostor u kojem se bankomat nalazi.

VIDEO Raznesen bankomat na Trešnjevci

 

Ključne riječi

Komentara 6

HU
Humbleandhonest
09:56 12.08.2022.

I ispravite to na Markuševcu. U Markuševcu. Ima li netko iz Zagreba u VL?

HI
Hrvat iz Prigorja
09:43 12.08.2022.

Ti su već preko granice

TO
Tommica
10:18 12.08.2022.

Pa dobro, jel je riječ o Markuševcu ili Maksimiru? U naslovu jedno, u tekstu drugo. Pročitate li vi tekst prije nego li ga objavite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije