muškarac ozlijeđen

Eksplozija plina u Pakracu: Detonacija porazbijala sve prozore

požar
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/6
26.01.2014.
u 09:27

Požar je vrlo brzo ugašen pa se nije proširio na ostale stanove, a došlo je i do oštećenja susjednih kuća i zgrada, uglavnom su popucala prozorska stakla.

Danas iza ponoći, oko pola dva, u ulici Braće Radića u Pakracu došlo je eksplozije plina u stanu na prvom katu stambene zgrade. Uslijed eksplozije teško je ozlijeđen 54-godišnji muškarac koji je prevezen u pakračku bolnicu u Pakracu.

Prilikom eksplozije došlo je do oštećenja susjednih kuća i zgrada, uglavnom su popucala prozorska stakla.

Vatra koja je tom prilikom izbila brzo je lokalizirana te nije došlo do njezinog širenja na druge stanove.

Policijski službenici, kako se ističe u PU požeško-slavonskoj, proveli su očevid te slijedi daljnji rad na utvrđivanju okolnosti točnog uzroka eksplozije.

Ključne riječi

Komentara 1

AA
aabbcc
14:40 26.01.2014.

Sigurnije a i manje opasno je drzati prave bombe u stanovima od ovih plinskih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije