Gaf tjedna

Ekstremist i ratni huškač stavlja ljude na crne liste zbog verbalnog delikta!

Aleksandar Vulin
Foto: B. P./ATAImages
1/5
01.09.2024.
u 23:08

Vulin, dokazani srpski ekstremist koji stalno daje ratnohuškačke izjave i diže tenzije u regiji i prema svim susjedima, ponosno je objavio da je upravo on pravio spiskove iako su čak i Aleksandar Vučić i ministar tamošnje policije Ivica Dačić izjavili da zadržavanje Severine i nije baš bila najpametnija odluka

Bivši ministar unutrašnjih poslova i šef obavještajne službe BIA, a danas potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je on osobno sastavljao popise osoba koje su sumnjive za Srbiju i nisu dobro došli na njezinu teritoriju. Na tom popisu nedavno se našla i Severina te je zadržna tri sata na srpskoj granici.

Vulin, dokazani srpski ekstremist koji stalno daje ratnohuškačke izjave i diže tenzije u regiji i prema svim susjedima, ponosno je objavio da je upravo on pravio spiskove iako su čak i Aleksandar Vučić i ministar tamošnje policije Ivica Dačić izjavili da zadržavanje Severine i nije baš bila najpametnija odluka.

Vulin koji uporno igra ulogu dežurnog ekstremista, zbog čega je nepoželjan i u Hrvatskoj i u BiH, bio je i član stranke suradnik Mire Milošević i suradnik Milorada Vučelića, Miloševićeva medijskog huškača, te je danas sluga Aleksandra Vučića. Čovjek stvarno kvalificiran da stavlja ljude na crne liste.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Znate li da kroz Hrvatsku protječe najhladnija rijeka na svijetu, evo o kojoj je riječ

Aleksandar Vulin
1/14

Komentara 10

ST
StožerniGeneral50
23:20 01.09.2024.

Ništa novo u diktaturi najsiromašnijoj zemlji Europe.

RO
Romica
12:10 02.09.2024.

U Srbiji prodaju priču o kupnji francuski aviona pa ako ispune uvjete a jedan je što nisu u NATO -u pa če dobit sa tri brzine i običnim mjenjačem

MP
marinko.przolica
23:22 01.09.2024.

Verbalni delikt je uobičajrn i u RH. Uobičajeno se se brišu nepodobni postovi i zabranjuje postanje. Čemu tražiti trunje u tuđim očima kad i kod nas oma balvana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije