KOMENTIRAO NA TWITTERU

Elon Musk: Nikola Tesla rođen je u Hrvatskoj, a roditelji su mu bili Srbi

FILE PHOTO: SpaceX owner and Tesla CEO Elon Musk speaks during a conversation with legendary game designer Todd Howard at the E3 gaming convention in Los Angeles
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
07.07.2021.
u 23:33

Komentirao je članak u kojem piše da su od lipnja Tesla automobili postali najprodavaniji električni auti na hrvatskom tržištu

U raspravu oko podrijetla slavnog znanstvenika Nikole Tesle uključio se i Elon Musk, vlasnik Tesla automobila. 

- Nikola Tesla rođen je u Hrvatskoj, a roditelji su mu bili Srbi! - komentirao je na Twitteru Elon Musk članak u kojem piše da su Tesla automobili od lipnja postali najprodavaniji električni auti na hrvatskom tržištu. 

Kako još stoji u tekstu, u lipnju 2021. u Hrvatskoj je registrirano 6,936 novih automobila, od kojih su tek 496 u potpunosti električni. 

Ovaj podatak očito je zainteresirao i samog Muska koji je na svoj odgovor u manje od sat vremena prikupio više stotina komentara i time ponovno započeo vječnu raspravu. 

VIDEO Rimčeva Nevera leti iznad Dubrovnika: Pogledajte impresivnu snimku

Ključne riječi

Komentara 78

VA
vadis1
03:14 08.07.2021.

Tesla je rodjen u Austrougarskoj, na teritoriju danasnje Hrvatske, po nacionalnosti je Srbin. Sto tu nije jasno?

KO
konj1
00:21 08.07.2021.

da, i?

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
02:58 08.07.2021.

Kakav bi naslov bio da nije bilo Oluje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije