IZ ŠKOLE NA FILM

Emin Račić (13) iz Stuttgarta o zvjezdanom uspjehu: Ne mogu vjerovati da mi se ovo događa

Emin Račić i Robert Miano
Foto: Emin Račić
1/2
17.08.2024.
u 12:02

- Još uvijek ne mogu vjerovati da sam glumio uz takva imena. Od njih sam naučio puno, vidio sam jedan novi svijet koji me oduševio i u kojem se vidim u budućnosti. Gluma je moj san i želim ga ostvariti, rekao je Emin.

Emin Račić, mladić iz okolice Stuttgarta ima samo 13 godina, a već glumi uz velika holivudska imena. Početkom godine je na audiciji, na koju se prijavilo oko 1.000 mladića, dobio ulogu u filmu  ‘‘Wrongful Death 2: Bloodlines", nagrađivanog hrvatskog redatelja i glumca Vjekoslava Katušina.

Snimanje filma se sve donedavno odvijalo u Osijeku i Belom Manastiru, a Emin je glumio uz holivudske glumce Erica Robertsa i Michaela Paréa, Randya Havensa, Costasa Mandyloar, Roberta Mianoa, Massi Furlan, Chrisa Mossa i poznatu američko-kinesku glumicu Bai Ling. - Još uvijek ne mogu vjerovati da sam glumio uz takva imena. Od njih sam naučio puno, vidio sam jedan novi svijet koji me oduševio i u kojem se vidim u budućnosti. Gluma je moj san i želim ga ostvariti, rekao je Emin.

Emin Račić pohađa 8. razred škole Nellingen Ostfildern, grada koji se nalazi u blizini Stuttgarta. Roditelji su mu podrijetlom iz Cazina u Bosni i Hercegovini.

POVEZANI TEKSTOVI

Prije nekoliko desetljeća su se doselili u Njemačku. Emin ima još dvije starije sestre i svi zajedno žive u Ostfildernu. Njegovi roditelji ne kriju ponos time što im je sin ostvaruje svoj san i kreće glumačkim putem. - U svemu me poddržavaju, kaže 13-godišnjak.

Otkriva kako ga privlače akcijski filmovi, a potpisao je i ugovor za snimanje filma na temu boksa. – Snimanje će početi 2026. godine. Uloga je u filmu koji se bavi boksačkom temom pa ću do početka snimanja trenirati boks i svoje tijelo kako bi se što bolje pripremio za ulogu. Dobio sam ulogu i u novom filmu redatelja Vjekoslava Katušina  “Vault of Doom”. Snimanje bi trebalo početi u veljači iduće godine i tome se jako radujem, kaže Emin.

Glumci koji su s Eminom glumili kažu kako mladić ima talenta, a uz talent i ogromnu volju. Stoga su mu svi putevi prema glumi otvorneni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije