ZADARSKO GRADSKO VIJEĆE

Enio Meštrović o emotivnom govoru na sjednici: Ove bolesne ideologije potjerale su našu djecu vani

Mario Vučetić izabran za predsjednika Gradskog vijeća, Enio Meštović za potpredsjednika
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
21.06.2021.
u 22:22

U biti smo izabrani od naroda i ostat ćemo svoji i od naroda baš iz razloga što su sve ovo rezultati bolesnih ideologija kroz ovih 30 godina, kazao je

Nezavisni Enio Meštrović u ponedjeljak je izabran za potpredsjednika zadarskog Gradskog vijeća na konstituirajućoj sjednici. U jednom je trenutku i izgubio živce i rekao ''da mu neće mudrovati svako malo'', a kasnije je pojasnio i što ga je izbacilo iz takta. 

- Mi smo u ovome dugo godina. U biti smo izabrani od naroda i ostat ćemo svoji i od naroda baš iz razloga što su sve ovo rezultati bolesnih ideologija kroz ovih 30 godina - ideologije koje su potirale našu djecu vani i zbog kojih se politika gadi ljudima. Mi smo samo na njihovom braniku, kazao je Meštrović za RTL Danas te pojasnio da su pritisak na njegove kolege radile i neke stranke. 

- Mjesto predsjednika Gradskog vijeća smo dali Vučetiću baš iz razloga jer je on obezvrijedio ovu funkciju i rekao da to nema nikakvu vrijednost i nama je ponudio u prvoj izbornoj noći. Poslije toga je rekao da smo političke kukavice ako to ne prihvatimo, nadodao je. 

Prije sjednice u Gradsku je upravu došao kao Ričard, a nakon toga se u WC-u presvukao i u vijećnici predstavio kao Enio. Kako kaže, još uvijek njega zastupa, no njegovo ime mu ne piše na osobnoj iskaznici. 

- Rekao sam, Ričard je dobio ove izbore. Sad, on i ja smo imali jedan dogovor, imali smo mnogo noćnih razgovora i dužih. On još nije uspio uzeti novac, razočaran je, a ja sam na strani malih ljudi i zajedno sa svojih šest ostalih vijećnika branim narod da ostane takav, kazao je. 

VIDEO Enio Meštrović: 'Nismo anti HDZ, nismo protiv SDP-a, ništa mi nismo anti'

Komentara 4

MA
Marcone
23:17 21.06.2021.

U engleskom parlamentu prema zakonu imaju pravo biti zastupnici debili.

Avatar IvanR
IvanR
05:53 22.06.2021.

Enio i Bog.

MA
MarasG
05:32 22.06.2021.

Jad ove drzave sto svaka lonjga dobije svojih" pet minuta" pametovanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije