pokrenuti sudski postupci

EU na temelju članaka iz medija sankcionirao ruske biznismene pa sad gube tužbe

02.12.2023.
u 07:00

Dokazi EU oslanjaju se na članke iz medija kao što su Financial Times i Reuters, ali i na strojno prevedene članke iz ruskih ili ukrajinskih izvora različite vjerodostojnosti. Zbog takve "površnosti" EU si je otvorio bokove da sankcionirani tuže

Komentara 11

SE
Serengeti
10:24 02.12.2023.

Dakle sankcije se dižu na osnovu rekla-kazala, a možda i čak plaćenih članka iz zapadnih medija, a ne nekih financijskih analiza. Ma tko bi rekao. Prije je najlakše bilo maknuti konkurenciju da ga optužiš za vještičarenje, kasnije da je pričao nešto loše o Titu, a danas da je rusofil. Eto pogledajmo našeg AP koji je skoro sve stranke oporbe optužio da su rusofili.

ZP
Zabranjen pristup
07:59 02.12.2023.

Eu vjeruje medijima koje placa za propagandu . Gluplje ne moze

MA
Maksimiliano
09:44 02.12.2023.

pa brisel je i terao ljude da se nekoliko puta cijepe cjepivom koje nije prošlo sve propisane procedure testiranja ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije