RADIKALNA PROMJENA POLITIKE

EU skreće udesno – Poljska ukida pravo na azil, a Bruxelles želi brže deportacije

FILE PHOTO: Soldiers build razor wire fence on Poland's border with Russia's exclave of Kaliningrad near Bolcie
Arkadiusz Stankiewicz/Agencja Wy
16.10.2024.
u 16:45

Von der Leyen podržala je uspostavu migrantskih centara na teritoriju zemalja izvan EU u kojima bi migranti čekali procesuiranje zahtjeva za azil

Komentara 4

VA
VanjaPlank
18:01 16.10.2024.

Prije godinu dana se takve ljude medijski nazivalo mrziteljima i fašistima... A gle sad odjednom je to kao normalno da im se brani u zemlju. Licemjerstvo ljevičarsko dolazi na vidjelo

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:23 16.10.2024.

EU će teško riješiti svoj 'demografski problem' s nedostatkom legalnih migracija, rekla je potpredsjednica Europske komisije Dubravka Šuica u video intervjuu za EURACTIV na dan kada je globalna populacija dosegla 8 milijardi.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
17:54 16.10.2024.

Samo Hrvatska u rukama ekstremne ljevice hdza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije