Energetska kriza

Europska unija sve podjeljenija: Španjolska i Portugal protive se poklanjanju plina za spas Njemačke

26.07.2022.
u 06:30

Hrvatska je u prvim raspravama u Vijeću EU zauzela pozitivan stav o prijedlogu Bruxellesa ''Štedi plin za sigurnu zimu''.

Ključne riječi

Komentara 45

SE
serđo12
07:02 26.07.2022.

Trebali bi se i mi tako postavit , a ne popuštat zapadu u tim stvarima ! Ovi ni izbjeglice ne puštaju da im šeću po zemlji kao mi ! A i neka se prestane Brisel inatit Rusima i bit ćee plina za sve penzionere !

ZE
zeky
08:48 26.07.2022.

Jedina opasnost za Europu su ove buđave glave što "vode" EU.

Avatar Cera
Cera
07:20 26.07.2022.

Ma koji stav? Svatko treba gledati svoje interese a ne patiti i donositi odluke protiv sebe... Vlast jedva čeka da nam još bolje zagorča život a mi se nalazimo na popisu neprijatelja zbog lajave vlasti... Čuti muči i pipa će ostati otvorena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?