kaos u cijelom svijetu

Europu pogodile nestašice i ogromna poskupljenja: Povrće će se prodavati na komad, jest ćemo smrznuto

22.02.2023.
u 20:33

Zamrznuto će povrće postati alternativa u mnogim kućanstvima. Hrvatska pokriva približno dvije trećine domaćih potreba za povrćem i nešto manje od polovice svojih potreba za voćem, no domaći se udio samodostatnosti kod proizvodnje voća i povrća stalno smanjuje, kao i kod ostalih prehrambenih namirnica.

Komentara 53

AM
amorphius
21:02 22.02.2023.

ma daj, nije sve tako crno, koliko nas ima sa bakom i djedom negdje na selu sa vrtom punim jabukama, šljiva, krušaka, gdje se grane lome od težine, koliko ih je na jednoj grani, još ih nitko ne bere jer rađe kupuju škart iz dućana ili rakiju peku.

KA
karijes
23:21 22.02.2023.

Od ovakve gamadi kao što je ova gatarička nikada ništa pozitivno

CI
Cirodimarzio18
23:23 22.02.2023.

hahaha na Vaš jučerašnji članak o Katarzi za umirovljenike hahah, kao da sam znao pa napisah: za koji dan će doć do poskupljenja, pa će doći na isto! Još arogantno stavite sliku neke madam u godinama Ovaj Berliner je postao kao Index.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?