Bolje nego lani

Evo kako su građani ocijenili hrvatski zdravstveni sustav!

bolnica
Duško Jaramaz/Pixsell
16.06.2015.
u 12:42

Rad HZZO-a su ocijenili s 3,2, dok je Ministarstvo zdravlja dobilo ocjenu 3

Građani su, u anketi koju je provela agencija IPSOS, zdravstvenom sustavu u cjelini dali dali ocjenu 3,3, što je 0,1 bod više nego prošle godine, izvijestio je HZZO.

"Rad HZZO-a su ocijenili s 3,2 što je za 0,1 više nego prošle godine, dok je Ministarstvo zdravlja dobilo ocjenu 3 što je također za 0.1 više nego prošle godine", stoji u priopćenju HZZO-a.

Naglašavaju da je najvišu ocjenu (3,4) dobila ravnateljica HZZO-a Tatjana Prenđa Trupec. Ističu da je u 2014. godini na liste lijekova stavljeno 310 novih oblika lijekova, 12 posebno skupih lijekova, 8 lijekova za rijetke bolesti, oboljelima od dijabetesa osigurano je više od 100 inzulinskih pumpi, smanjena je lista čekanja akcijama Ministarstva zdravlja, uveden je novi model upućivanja u bolnice, uvedeno je eNaručivanje, a u tijeku je implementacija eUputnice.

Ispod teksta pročitajte cijelu prezentaciju rezultata ankete.

>>Ostali bez 88 milijuna kuna za novu zgradu

Komentara 3

Avatar comparator
comparator
12:55 16.06.2015.

Pitanje je tko je anketiran dali oni bolesni ili oni zdravi ili neka određena populacija. Ankete koje poznajem su uglavnom propagandna mašinerija što s stvarnim životom nema gotovo nikakve logike. Hrvatska luta bespućima političkih sljepila. Nešto će se dogoditi to je sigurno ali ovo se neda spasiti.Sustav sakrivanja pljačke ogrezao u korumpiranom okruženju u kojem komunistička laganja prelaze svaku mjeru ne vrijedi nikakva analiza ili anketa. Pitajte rađe djecu kako su zadovoljni zoološkim parkom Maksimir jer tu vam više mogu vjerovati.

KA
kajinx
17:37 16.06.2015.

Ako je Ministarstvo zdravlja, kako dođete do "zdravstveni"? Zdravlje - zdravstveni??? Trebalo bi biti: zdravlje - zdravni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije