DONOSIMO POPIS

Evo koje trgovine i šoping-centri danas rade

Zagreb: Manje gužva ispred dućana koji rade nedjeljom
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/2
20.10.2024.
u 10:21

Većina ih je zatvorena nedjeljom, no postoje i iznimke. U ovom članku donosimo pregled radnog vremena raznih trgovina kako biste sve stigli na vrijeme

Ako planirate ići u kupovinu danas, 20. listopada, važno je unaprijed provjeriti koje su trgovine, šoping-centri i pekarnice otvorene. Većina ih je zatvorena nedjeljom, no postoje i iznimke. U ovom članku donosimo pregled radnog vremena raznih trgovina kako biste sve stigli na vrijeme.

Sve Kauflandove trgovine bit će zatvorene, osim trgovine u Ivancu. Lidl je svoja vrata otvorio u Čakovcu, Dugom Selu, Osijeku, Rijeci, Samoboru, Sesvetama, Slavonskom Brodu, Splitu, Varaždinu, Velikoj Gorici, Zadru, Viškovom i Zagrebu. Budući da je otvoreno svega nekoliko trgovina u navedenim gradovima, detaljne informacije o lokaciji i radnom vremenu provjerite ovdje.

Za radno vrijeme Konzumovih trgovina, kao i trgovina Studenac, Spar, Tommy i Plodine, preporučujemo da provjerite njihove web stranice putem dostupnih linkova. KTC trgovine neće raditi ove nedjelje, dok će Eurospin otvoriti svoja vrata u Samoboru, Velikoj Gorici, Križevcima, Čakovcu, Koprivnici, Dugom Selu i Virovitici. Detalje o lokaciji i radnom vremenu provjerite ovdje.

Ribola, Boso, dm, Bipa i Müller trgovine također imaju svoja posebna radna vremena nedjeljom, a za detalje se preporučuje posjet njihovim web-stranicama. Emmezeta će raditi na sljedećim lokacijama: Zagreb, Žitnjak - Siniše Glavaševića 1 i Varaždin - Gospodarska ulica 35, južni ulaz. S druge strane, nijedna Lesnina i Bauhaus neće raditi, dok robna kuća IKEA Zagreb radi od 10 do 18 sati.

VEZANI ČLANCI:

Za sve koji planiraju šoping ove nedjelje, dobra vijest je da će nekoliko šoping-centara u Hrvatskoj biti otvoreno. U Zagrebu i okolici Westgate i City Center one East pozivaju posjetitelje da uživaju u raznolikoj ponudi trgovina. Arena Centar također radi, uz napomenu da određeni uredi poput PBZ-a, Fine i javnog bilježnika neće biti dostupni. Arena Park i Z Centar također su otvoreni.

Otvoreni su, među ostalima, i Joker Split u Splitu, kao i Tower Centar i Marti Retail Park u Rijeci. U Osijeku Mall Osijek bit će otvoren za sve posjetitelje, dok će u Zadru City Park Zadar omogućiti uživanje u šopingu. Na kraju, Virovitica će imati otvoren Stop Shop, gdje će nekoliko trgovina raditi prema nedjeljnom rasporedu. Varaždin se također može pohvaliti otvorenim Lumini centrom, dok u Čakovcu radi Galerija Sjever.

FOTO Tarantule 'preplavile' shopping centar kod Zaprešića: Stigle su iz Azije, Afrike i Južne Amerike

Zagreb: Manje gužva ispred dućana koji rade nedjeljom
1/22

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije