POVUČENA IZ PRODAJE

FOTO Roditelji djetetu kupili čokoladicu pa unutra pronašli hrpu plastike

Čokoladica s plastikom
Foto: Halo, inspektore/Facebook
1/4
24.09.2024.
u 13:58

Kupce se poziva da uz predočenje računa čokoladu vrate na prodajno mjesto, a ako nemaju račun, mogu se obratiti uvoznicima kao zastupnicima putem e-maila info@petrificus.hr

U čokoladici pakiranoj u ambalažu na likove iz crtića, roditelji iz Koprivnice pronašli su nekoliko komada plastike te još jednom ukazali na važnost pažljivog kontroliranja proizvoda koje dajemo našim najmlađima. Radi se o "Happy Land milk coco bar Paw Patrol", a o situaciji su obaviješteni DIRH, uprava trgovine, proizvođač te dobavljači.

"Uočili smo kako mu se nešto razvlači iz te čokolade te ga spriječili da dalje jede. Kada smo malo bolje pogledali, utvrdili smo kako se radi o vlaknima nekakve plave plastike. Prelomivši preostale dijelove čokolade, pronašli smo još veće dijelove plastike u sadržaju" ispričala je majka za stranicu Halo, inspektore

Majka se zatim obratila Kauflandu, uvozniku Petrificusu iz Zagreba ze Falcon Grupi, proizvođaču iz Podgorice u Crnoj Gori. Uvoznik je kontaminiranu čokoladicu iz Koprivnice poslao na analizu kako bi se utvrdilo o kojem je materijalu riječ. Preostala zaliha tog artikla iz dućana u Koprivnici također je poslana na analizu u NZJZ dr. Andrija Štampar.

Jure Radoš iz Petrificusa kazao je da će cijela zaliha biti privremeno povučena do kraja analize te da se potrošače poziva da do daljnjega ne konzumiraju čokoladu u pitanju. Kupce se poziva da uz predočenje računa čokoladu vrate na prodajno mjesto, a ako nemaju račun, mogu se obratiti njima kao zastupnicima putem e-maila info@petrificus.hr.

Foto: Halo, inspektore/Facebook

POVEZANI ČLANCI:

GALERIJA Otvoren je Oktoberfest

Čokoladica s plastikom
1/47
Ključne riječi

Komentara 1

MO
Mostar1979
14:24 24.09.2024.

Pa lijepo piše "Find surprise inside"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije