PROMO

Evo zašto pametni investitori ulažu u Dogecoin i WienerAI

Dogecoin i WienerAI
31.07.2024.
u 11:40

Tržišna kapitalizacija meme coina porasla je za 4% i sada prelazi 54 milijarde dolara. Dogecoin, vodeći u ovom segmentu, skočio je za gotovo 5% u posljednjim satima i sada se trguje po cijeni od 0,133 dolara. Nije iznenađujuće što su novi meme coini također u velikoj potražnji, jer ulagači očekuju da će ponoviti velike dobitke koje su vidjeli u prvom kvartalu ove godine.

Primjerice, WienerAI je prikupio više od 7 milijuna dolara u ranoj fazi pretprodaje, a trejderi pametnim novcem ga nazivaju potencijalnim "100x" meme coinom.

 

Dogecoin na rubu velikog proboja

Cijena Dogecoina naglo raste i izgleda da je na putu daljnjeg uspona, s obzirom na impresivan dnevni volumen trejdinga od 640 milijuna dolara. Još je važnije što se čini da kitovi akumuliraju DOGE u pripremi za potencijalni bikovski iskorak. Kripto analitičar Ali Martinez otkrio je da su kitovi 18. lipnja kupili Dogecoin u vrijednosti od 60 milijuna dolara.

Ipak, to ne znači nužno da je Dogecoin već izvan opasnosti. Bikovi će morati ponovno probiti 100-dnevne i 200-dnevne jednostavne pokretne prosjeke, koji se trenutno nalaze na 0,142 dolara i 0,128 dolara.

Unatoč tome, stručnjaci su sada prilično optimistični prema Dogecoinu, posebno s obzirom na niz povoljnih čimbenika. Na primjer, izgleda da Federalne rezerve planiraju smanjiti kamatne stope u rujnu, pri čemu alat CME FedWatch pokazuje 93% vjerojatnosti za to.

Utjecaj kvantitativnog popuštanja na DOGE ne može se zanemariti, posebno s obzirom na povijesnu povezanost između cijene Dogecoina i novčane mase M1. Također, stalna podrška Elona Muska Dogecoinu ostaje značajan pozitivni faktor, osobito sada kada je otvoreno podržao Donalda Trumpa u njegovoj kandidaturi za 2024. godinu.

Kako izgledi za Trumpovu pobjedu rastu, čini se da Dogecoin ima potencijal za veliki proboj. Stručnjaci i kitovi vjeruju da bi Dogecoin mogao dosegnuti 1 dolar u ovom bikovskom ciklusu. To bi značilo više od 9 puta veći povrat za one koji danas ulažu u ovaj token.

Posjetite WienerAI

 

Hoće li WienerAI postati sljedeći 100x kripto hit?

WienerAI (WAI) brzo je stekao reputaciju kao jedna od najuzbudljivijih novih meme coina, s više od 7 milijuna dolara prikupljenih tijekom rane faze pretprodaje.

Prema tvrdnjama nekih trejdera pametnim novcem, token je privukao njihovu pažnju zahvaljujući svojoj jedinstvenoj kombinaciji meme humora i naprednih AI alata. WienerAI nije samo još jedan običan meme token. Njegova karakteristična maskota, spoj doge i hibrida kobasica, samo je jedan od njegovih privlačnih aspekata.

Projekt nudi inovativni trejding bot s podrškom za umjetnu inteligenciju, što ga dovodi u usporedbu s Flokijem u tom pogledu. Tim programera predstavlja ovaj bot kao "ChtGPT za kripto" koji je višenamjenski alat za sve korisnike tokena.

Korisnici mogu uživati u MEV zaštiti, besprijekornim zamjenama i svim upitima vezanim uz ulaganja bez dodatnih troškova.

Također, WienerAI trenutno nudi visok stupanj nagrade, s stopom većom od 140%. S obzirom na svoju jedinstvenu ponudu vrijednosti, kripto influenceri i stručnjaci izrazito su optimistični u vezi s njegovim potencijalom na tržištu, a neki ga čak nazivaju mogućim sljedećim 100x meme tokenom.

Posjetite WienerAI

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije