PODACI DZS-A

Fakultetska diploma donosi 74% više plaće od srednjoškolske svjedodžbe

27.04.2023.
u 08:40

Liječnicima gotovo 15 tisuća kuna neto, ljudi sa srednjom najbolje plaćeni u naftnoj industriji i računalstvu. Direktivom EU ukida se tajnost plaća, Hrvatskoj tri godine da je primijeni

Komentara 6

KI
kiseli
10:01 27.04.2023.

Potvrdili: zidari, maleri, vodoinstalateri, keramičari, parketari, krovopokrivači, plinoinstalateri, klima serviseri, električari, automehaničari, autoelektričari, autolimari, limari, bravari, strojobravari, kovinotokari, stolari, dimnjačari, klesari, staklari, tapetari....

JZ
Joža-Zg
09:43 27.04.2023.

Ima političara sa diplomom, a nezna gdje živi i to ljepo naplati

TU
tutty90
18:03 30.04.2023.

Faks je totalno staticno znanje. Pogoto u informatici gdi totalno zaostaje za dnevnim zivotom. Imati diplomu ne znaci veci IQ, kak veli spremam_zidno, nego dokazuje da osoba more sjedit, ucit i delat ispite. Ta ista osoba, kad dodje u radnidni odnos, pojma nema kak naci odgovor na komplicinirano pitanje. To vidim svaki dan pogotovo sa Millenials i Gen Z skvadrom. IMHO, faks je bitan samo za odredjene poslove - recimo doktor ili pomorski inzinjer i takve stvari. Sve ostalo se more odsljakat sa Microsoft Excel. ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije