FEJZO HODIĆ

Potvrđene mu 32 godine zatvora za bestijalno ubojstvo supruge

Fejzo Hodić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
15.03.2016.
u 19:00

Hodić je iz zatvorske ćelije prijetio tužiteljici i sutkinji zbog čega mu se također sudi

Fejzo Hodić (50) pravomoćno je osuđen na 32 godine zatvora, odlučio je Vrhovni sud, nakon što je njegova žalba odbijena i u drugom stupnju. Ovom odlukom potvrđena je nepravomoćna presuda zagrebačkog Županijskog suda iz rujna 2015. Hodiću je to bilo treće suđenje, jer je dvije ranije presude, kojima je bio osuđen na po 38 godina zatvora, Vrhovni sud ukinuo.

Hodić se teretio da je u siječnju 2012. na bestijalan način usmrtio svoju suprugu i to nakon što se na njoj satima sadistički iživljavao. Ruke, noge i usta joj je zalijepio samoljepljivom trakom, mlatio ju je rukama, nogama i drvenom nogom od stola, obrijao joj je kosu i trepavice, držao joj nož pod vratom te joj užarenu žlicu prislanjao po tijelu pri čemu je zadobila opekline drugog stupnja. A sve to  zato  što je navodno trošila njegov novac “na gluposti”. Kada je konačno podlegla teškim ozljedama, tijelo joj je položio na krevet svog bolesnog sina. U jutarnjim satima zamotao ju je u plahtu i ostavio kod zgrade te pozvao Hitnu pomoć rekavši kako ju je u takvom stanju zatekao. Prethodno je sve predmete iz stana na kojima je policija mogla pronaći dokaze počistio. 

Osim što tijekom suđenja nije pokazao nikakve znake kajanja, “proslavio” se i jer je iz zatvorske ćelije prijetio tužiteljici i sutkinji zbog čega mu se također sudi.

>> Iz ćelije je prijetio sutkinji: Sačekat će tebe moji ljudi

>> Ponovno dobio 37 godina: Sadistički se satima iživljavao nad suprugom

Komentara 3

SC
schwertransport
20:49 15.03.2016.

Dao Bog da je tamo gdje treba biti i da je jos toliko dobio bilo bi malo. Nadam se da ce ga cimeri propustit par puta kroz sake da bar malo osjeti ono sto je supruzi radio.

I0
ivica_01
00:56 16.03.2016.

oko za oko

AD
ajduk_delminium
20:58 16.03.2016.

Zapalit ga zivog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije