RAT U UKRAJINI

Habermas: Bez mirovnih pregovora slijedi treći svjetski rat

16.02.2023.
u 09:10

Nijemci su ljutiti nakon što niti jedna zemlja EU nakon mjeseci pritiska na Berlin nije poslala niti jedan borbeni tenk Kijevu

Komentara 53

Avatar zapadna turska
zapadna turska
14:14 16.02.2023.

"U Kalanchaku, okupiranoj regiji Herson čuju se eksplozije, javlja lokalno stanovništvo. Isto je u Armjansku gdje se navodi da je uništen raketni lanser S-300/400. Objavljene su fotografije,ali izdaleka . Isto je u Chaplinki. U Skadovsku se također čuju eksplozije, ali još nisu objavljene slike. "

Avatar Plejadin.gospodar
Plejadin.gospodar
14:26 16.02.2023.

Ruska propaganda priprema stanovništvo za novi val mobilizacije Andriy Yusov, predstavnik Glavne obavještajne uprave Ministarstva obrane Ukrajine, izjavio je ovo: „Promidžbena djelatnost je priprema stanovništva za nove mobilizacijske mjere i za novi val mobilizacije."...tako će se uskoro dokazati da su rusi OPET lagali da više neće biti mobilizacije jer da SVO ide po planu! kako da ne...

Königsberg
14:35 16.02.2023.

"Jedan od autora "Minsk-2" potvrdio je da su sporazumi stvoreni tako da se ne mogu ispuniti!!!!!!" Prilikom izrade zloglasnih sporazuma iz Minska rusko je vodstvo polazilo od toga da se ti sporazumi ne bi trebali provoditi. To je izjavio bivši pomoćnik predsjednika Ruske Federacije Vladislav Surkov u blic intervjuu s Oleksijem Česnakovim, direktorom Ruskog centra za političku situaciju. Vladislav Surkov je dugo vremena bio “kustos” ukrajinskog pravca u Kremlju i smatra se ideologom značajnog dijela ruske politike prema Ukrajini. U blic intervjuu jednosložno je odgovorio na četiri pitanja. "Kada ste radili na sporazumima iz Minska, jeste li pretpostavili da ih treba provesti?" upita Česnakov. Surkov je na to kratko odgovorio "Ne".!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije