Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fimi media

Nina Badrić: Za 10 nastupa dobila sam 10.000 eura

Zagreb: Svjedočenjem Nine Badrić nastavljeno je suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
20.09.2017.
u 10:23

Pjevačica je svjedočila i na prošlom suđenju kada je iskazivala kako i koliko joj je HDZ platio za pjevanje

Pjevačica Nina Badrić došla je jutros na zagrebački Županijski sud, gdje treba svjedočiti na ponovljenom suđenju za aferu Fimi media.

Riječ je o postupku u kojem su optuženi bivši premijer Ivo Sanader te HDZ, a USKOK ih tereti da su iz državnih poduzeća izvlačili novac kojim su se financirali crni fondovi stranke te osobne potrebe Sanadera.

Zagreb: Svjedočenjem Nine Badrić nastavljeno je suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu
1/8

Pjevačica je svjedočila i na prošlom suđenju kada je iskazivala kako i koliko joj je HDZ platio za pjevanje u jednoj od izbornih kampanja.

Nina Badrić ostala je kod iskaza koji je dala na prvom suđenju. Kazala je da je za 10 nastupa na kojima je pjevala dvije do tri pjesme dobila 10.000 eura. Pojasnila je da je to njoj bio poslovni aranžman za koji je HDZ-u ispostavila fakture.

Dogovorila je i dva samostalna nastupa za koje je fakture isporučila Hrvatskom dragovoljcu, a HDZ joj na to nije platio porez već je to morala, kako je rekla, učiniti sama.

Komentara 21

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
10:49 20.09.2017.

"Riječ je o postupku u kojem su optuženi bivši premijer Ivo Sanader te HDZ..." Kako politicka stranka moze biti optuzena? Pa u famoznoj svjetski poznatoj Watergate aferi nitko nije sudio Demokratskoj partiji vec pojedincima iz nje. Ah da, ta aferaera se procesuirala u zemlji gdje je sudska vlast odvojena od izvrsne a ne u zemlji tipa Sjeverne Koreje ili RH....

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
12:28 20.09.2017.

Znači po priči ovoj je kao hdz-e osto dužan neku lovicu, čoviječe ova će ispast još i paćenica, kao još jedna u nizu hdz-ovih žrtava, stvarno su je mučili, sirotica, morala je za tisuću jeurića otpijevat dvije pjesmice i toi to pod velikim pritiskom, uvredama i prijetnjom u jedno cirka deset navrata, ona bi to prijavila nadležnim organima ali znate i sami kakav je naš narod, reći će da sam provocirala situaciju.

NA
narcis660
13:50 20.09.2017.

Ajme meni bez sminke je gadna kao lopov a inace neslatka i bahata.K tomu sad jos i "jadna".Tuzno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije