Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVETA ZA NEPROPISNO PARKIRANJE

FOTO Automobilom blokirao prolaz pa mu je vlasnik zemljišta ostavio poruku: 'To se zove majčin sin'

pixabay
25.08.2023.
u 18:11

Fotografija je objavljen na Facebook stranici te je prikupila mnoštvo rekacija i komentara, kao i podijelila mišljenja oko "osvete"

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca osvanula je fotografija parkiranog BMW-a, no ono što je neobično na njoj je natpis na automobilu. Naime, vlasnik automobila je nepropisno parkirao i blokirao prolaz, pa mu je vlasnik zemljišta na haubi ostavio kamenčiće poslagane u riječ "idiot". 

Fotografija je prikupila mnoštvo reakcija i komentara korisnika. "Najbolja stvar je sta će morat skidat kamenčić po kamenčić ,da ne ogrebe lak", "Ne znaš je li idiot taj što parkira ili taj što je kamenje stavio", Triba truda za ovo napravit. Svaka čast", "To se zove majčin sin!", samo su neki od komenatara ispod objave. No, nisu svi bili oduševljeni potezom vlasnika zemljišta. "Nadam se da u autu ima kamera koja snima i da se vidi i kazni osoba koja je oštetila tuđi auto", "Šta nisi zva pauka, a ne čoviku rušit auto. Ja bi te polomija", smatraju neki.

VEZANI ČLANCI:

 

Komentara 3

Avatar Mona Lisa
Mona Lisa
20:14 25.08.2023.

Odlično. Međunarodno poznata riječ. Vidi se da se vodi računa o gostima. Sad nek izvoli skidat "piece by piece", BMW kreten.

Avatar Viktor999
Viktor999
20:26 25.08.2023.

meni kada parkiraju ispred portuna samo pauka zovem, ne bi vjerovali kako brzo dođu😁, pa kad su frajeri da blokiraju tuđi ulaz, neka izvole platiti

OT
otrovnijezik
19:56 25.08.2023.

A zašto se skriva registracija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije