Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NETKO ŽELI BITI PRINCEZA

FOTO Bizarluk u Srbiji: Umjesto krova stavio kupole dvorca i oduševio društvene mreže

Pixabay
28.06.2024.
u 09:38

"Nije princeza, gore se ispaljuju protugradne rakete!?", "Čardak ni na nebu ni na zemlji"; ""Drakulin dvorac", neki su od duhovitih komentara.

Možda izgleda čudno, smiješno ili pak nakaradno, ali rijetko tko može reći da javnost ne zabavljaju brojne arhitektonske besmislenosti koje su se uspjele izgraditi diljem regije. Ovog puta društvene mreže su se užarile i pošteno zabavile nakon što je objavljena fotografija zgrade u Zlatiboru u Srbiji koja je dobila kupole dvorca umjesto klasičnog krova.

"Ako na posljednjem katu ne živi princeza ja drugog objašnjenja za ovo nemam“, stoji u tvitu koji je pokrenuo lavinu komentara. "Je l’ na vrhu živi Zlatokosa"; "Nije princeza, gore se ispaljuju protugradne rakete!?", "Čardak ni na nebu ni na zemlji"; ""Drakulin dvorac", neki su od duhovitih komentara.

 

I dok se možemo samo pitati što je bio motiv ovog zanimljivog arhitektonskog izbora, City Magazin navodi kako je grad Zlatibor najproblematičniji u tom smislu te da su ranije već pisali o brojnim građevinskim biserima na tom području.

FOTO Graditeljski biseri diljem Hrvatske: Zazidana vrata, cesta za nigdje, isprekidana zebra...

1/9
Ključne riječi

Komentara 1

CO
cooldoll
11:13 28.06.2024.

"bizarluk", stvarno?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije