nesreća u Loboru

FOTO Dječak traktorom izletio s ceste i ostao prikliješten: Hitne službe intervenirale, pomogli i mještani

nesreća traktora
Foto: DVD Lobor
1/6
08.06.2024.
u 10:11

"U 16.59 sati zaprimili smo dojavu putem SMS-a od strane VOC-a o tehničkoj intervenciji u prometu, točnije prikliještenu osobe ispod traktora", istaknuo je DVD Lobor

Mlađa maloljetna osoba prikliještena je jučer, 7. lipnja, ispod traktora na području Lobora, općine u Krapinsko-zagorskoj županiji. O nesreći je izvijestio DVD Lobor koji je intervenirao nakon dojave zaprimljene u 16.59 sati. 

"U 16.59 sati zaprimili smo dojavu putem SMS-a od strane VOC-a o tehničkoj intervenciji u prometu, točnije prikliještenu osobe ispod traktora", istaknuo je DVD Lobor te dodao kako je intervenirao s dva vozila i 11 vatrogasaca

"Dolaskom na mjesto intervencije uočavamo prignječenje mlađeg maloljetnika ispod traktora", dodaju te ističu kako je maloljetna osoba izašla uz pomoć mještana i djelatnika Hitne pomoći. Intervenirali su i djelatnici MUP-a te JVP Krapina i ZJVP ispostava Marija Bistrica. DVD Lobor završio je intervenciju i vratio se u postrojbu u 18.10 sati. Portal Danica doznaje kako je 16-godišnjak traktorom izletio s ceste, no u nesreći nije teže ozlijeđen. 

 

GALERIJA Traktor prikliještio maloljetnu osobu: Mještani i Hitna joj pomogli izaći, intervenirali i vatrogasci
nesreća traktora
1/6
Ključne riječi

Komentara 1

ŠS
Štap sa glavom
11:11 08.06.2024.

Sa 16 godina je stariji maloljetnik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije